Jägarexamen Skattegårdens Jakt & Vilt Göteborg

Mer information
Arrangör:
Pris: 6 995 SEK

Kurstyp: Intensiv
Längd: 4 Dagar
Vad ingår?
 • Allt
Vad tillkommer?
 • Boende
 • Provavgifter

Betygsätt

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (95 votes, average: 3,51 out of 5)
Information om arrangören / Kontakt

Tillfällen för Jägarexamen Skattegårdens Jakt & Vilt Göteborg

09/08/18 12/08/18
27/09/18 30/09/18

KOMPLETT JÄGAREXAMEN

Vi erbjuder en komplett utbildning där vi hjälper dig hela vägen till en komplett jägarexamen. Vi har skräddarsytt vår kurs utefter våra erfarenheter kring jakt och tillvaratagande av vilt. Vi jobbar heltid med jakt, viltvård och eftersök och med den kunskapen i ryggen och en trevlig miljö får ni en gedigen utbildning från jägare med ”äkta erfarenheter” .

Vi gör inte bara det som krävs för att du skall få en godkänd examen, Vi gör de där lilla extra för att du ska få en stabil grund att stå på inför ert nya jägarliv,  Alla har olika förutsättningar och vi försöker tillgodose allas behov. Har du läs och skriv svårigheter så skräddarsyr vi vår pedagogik efter dina behov. Vi kan vi exempelvis ordna ett muntligt teoriprov mm. Nedan ser du detaljerat vad som ingår i vårt kursprogram för jägarexamen samt länk till bokningskalender för att se aktuella datum. 

 jägarexamenspaket 2017

 • Teoretisk grundlig utbildning med erfarna handledare under 4 dagar
 • en extern dag för uppskjutningar för kula och högvilt
 • övningsskytte med instruktörer på Stjärnåsens skyttecenter. (en av landets modernaste inomhus-skyttebanor)
 • Lån av vapen och handledning av välutbildade instruktörer vid hagelskytte
 • Boende på Skattegården med tillgång till pool, bastu mm
 •  fika, och gårdslagad viltlunch alla dagarna
 • Allt utbildningsmaterial inkl ljudbok och studieboken ”din väg till jägarexamen”
 • Spetsutbildning från flertalet specialister som gästar. Bla: vapentekniker, slaktare och eftersöksjägare.
 • Besök hos vapentekniker efter kursen där du får hjälp med tips inför vapenköp
 • vapen och produkterbjudanden från vara partners

 

 • Styckingsutbildning i slakteri (ni får praktiskt lära er flå och stycka klövvilt)något unikt få aktörer kan erbjuda! Vi besitter bred kunskap kring Ämnet som vi vill förmedla vidare. Ett mycket uppskattat inslag i kursen som ger er en god grundtrygghet i ämnet.
 • Vi använder oss av Jägarnas riksförbunds studiematerial ”din väg till jägarexamen” och efter avslutad kurs får du som bonus boken och DVD ”passa, flå och stycka”

        

 • PRIS: 6995 :- (1495:-  extra med boende på skattegården)

 Utöver detta betalar du personligen provavgifterna och ammunitionskostnaden till naturvårdsverkets examinator på provdagen. (provavgifterna ca 1100:-)

I samband med att du bokar dig till vår kurs skickar vi ut kursmaterial till dig, Det är av stor vikt att du läser igenom boken din väg till jägarexamen innan kursstart samt utför dom frågeformulär vi bifogar. Lägg god tid på detta innan kursstart så kommer du väl föreberedd till oss,

våra utbildningar är alltid schemalagda till Torsdag – Söndag mellan 08:30-18:00. Längst ner kan du se komande kurser. 

             

 Jämför gärna oss med andra aktörer så förstår du vilken otroligt välfyld och unik kurs vi har. Vi gör inte bara precis de som krävs för att du skall bli godkänd! Vi gör allt som står i vår makt för att du ska få en trygg start i ditt nya jägarliv.

När du gått vår kurs och fått godkänt på alla delprov uppfyller du dom krav som ställs för att kunna söka vapenlicens, samt bästa tänkbara förutsättningar till att bli en bra jägare. Men kom ihåg! – Den riktiga utbildningen börjar i skogen.

(om du inte klarar alla delmoment under kursen släpper vi dig inte. behöver du mer tid för exempelvis kulskytte så bokar vi in det. Vi har stående övningstider varje vecka och fortsätter  då övningskytte tills vi känner att du är mogen för uppskjutningar. Det är en grundsten hos oss på skattegården att finnas vid er sida till sista skottet.

Share Button
Jägarexamen Skattegården

Intresseanmälan för:
Jägarexamen Skattegårdens Jakt & Vilt Göteborg

Partners: