activeoutfit

Vår affärsidé

Active Outfit säljer allt för jakt, fiske och friluftsliv.

Vår idé är att tillhandahålla den bästa utrustningen för dig som har en aktiv fritid, med fokus på jakt, sportfiske och friluftsliv.

Vårt erbjudande innebär bra service, snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och god produktkännedom på en lättöverskådlig och informativ plattform.

Ambitionen i vår verksamhet är att det ska vara en lika bra upplevelse att handla av oss på nätet som att klämma och känna på varorna i en fysisk butik, därför utvecklar vi kontinuerligt vår ehandel och försöker ligga i framkant av den tekniska utvecklingen.

För alla som föredrar den ”traditionella” köpupplevelsen och bor eller har vägarna förbi Stockholmsområdet har vi även vår butik på Vikdalsvägen 50 i Nacka.

 

Butiken

Du är välkommen att besöka oss på Vikdalsvägen 50 i Nacka (ett stenkast från Nacka Forum). Här går det bra att handla, titta på varor och hämta beställningar.

Beställningar kan läggas i butiken via våra kunddatorer på samma sätt som när du lägger din beställning på nätet, vi har med andra ord ingen kontanthantering i butiken.

Besök vår butik

 

Våra övertygelser

Drivkraften bakom vår verksamhet består av flera delar:

  • Vi älskar att vara ute i naturen – jakt, fiske, skytte och friluftsliv är fritidsintressen som ligger oss varmt om hjärtat.
  • Vi har ett stort intresse för utrustning. Vi är inte bara övertygade om att man kan göra skogspromenader till en ”materialsport”, vi är dessutom övertygade om att det förmodligen blir mycket roligare om man gör det.
  • Vi tycker att Sveriges jägare, sportfiskare och friluftsentusiaster förtjänar en riktigt bra ehandel som ger alla tillgång till en välsorterad butik med kvalitativa varumärken, oavsett var i landet man bor.
  • Vi förstår inte varför det finns en traditionell uppdelning mellan jaktbutiker, friluftsbutiker, sportfiskebutiker och sportbutiker när kunderna till stor del består av samma naturintresserade personer. Vi utgår från den målgrupp vi själva tillhör och bygger verksamheten utifrån vår egen vision om hur den butik vi helst vill handla i ska se ut.
  • Vi vill vara en inkluderande aktör som hjälper våra kunder att odla sina intressen – vi svarar gärna på dina frågor, skriver djupgående guider på olika ämnen och finns alltid här för att hjälpa dig.

Bolaget

Danholmen Active Outfit AB är ett registrerat svenskt aktiebolag med organisationsnummer 556863-2896, VAT SE556863289601.

Kontakt butik och kontor:

Tel: 08-515 100 06

Öppettider kundtjänst: 10-15

E-post: info@activeoutfit.se

Adress: Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka

Kontakt lager (returer):

Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar

NORD – Nordic Retail & Distribution AB

Active Outfit ingår i företagsgruppen NORD och samarbetar med ITAB och Jaktlust.com. För att ge bästa service och värde till dig som kund till något av bolagen i NORD kan du få erbjudanden och nyheter även från andra bolag i koncernen, men du kan självklart när som helst avböja att motta information från respektive bolag.activeoutfit

Kurser
Typ
Längd
Pris
Ort
Jakt
Typ
Längd
Pris
Ort
Utrustning
Typ
Vart
Pris
Ort

Zodiac easyHUNT II 31 MHz

activeoutfit
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5, rated)
Tillbehör
Online
0 SEK