ITAB OUTDOOR

Om ITAB

Itab grundades 1980 av entrepenören Gunnar Lundblad i Surahammar som ett postorderföretag. Ända sedan starten har vår största drivkraft varit att kvalitetskläder inte ska behöva kosta skjortan. Vi har alltid prioriterat smarta detaljer och uttänkta funktioner tillsammans med låga priser.

Vi kallar det ”kloka kläder”. Genom att vi själva designar, tillverkar och importerar huvuddelen av de produkter vi säljer har vi inga återförsäljare utan säljer direkt till dig utan fördyrande mellanhänder. Vi har ett lager på över 100 000 varor som gör att vi direkt kan leverera kläderna till dig. Bra kläder till lägre priser, helt enkelt. Det är väl klokt.

Genom att erbjuda ett brett sortiment av kläder och skor för jobb, fritid och äventyr fortsätter vi vårt uppdrag att prispressa och göra det möjligt för alla att kunna köpa funktionella kvalitetskläder till bästa möjliga pris.

idag är vi 20 personer som ser till att vi köper in rätt produkter, ger dig bästa tänkbara service och ser till att du får dina produkter i tid. Har du några frågor kan du alltid kontaka vår kundservice på telefon nr. Tel 0220-308 60 vardagar 10-15. eller skicka ett mail till kundservice@itaboutdoor.se

Eller varför inte, besök vår butik i Surahammar där du  i lugn och ro kan hitta fynden. Vår trevliga och kunniga butikspersonal hjäper dig gärna med tips och råd inför köpet. Till butiks sidan > 

Hur ska framtidens kläder se ut?

Som kund och konsument har Du mycket att säga till om. Vi tar tacksamt emot Dina förslag, ideér, tips och synpunkter för att göra kläderna bättre.

 

AAA-ranking

ITAB har tilldelats AAA-ranking av Dun & Bradstreet för högsta kreditvärdighet. Detta är en exklusiv utmärkelse som bara innehas av knappt 5 % av alla Sveriges företag. För Er som kund är det ett viktigt argument till att välja ITAB som leverantör, speciellt om ni har avtal med oss.

 

Medlem i Trygg e-handel

ITAB är auktoriserad medlem av trygg e-handel. Trygg e-handel är en kvalitetsstämpel som visar att vi är en e-handlare som ställer höga krav på vår webbplats och som vill vara med och driva e-handeln framåt i en positiv riktning. Målsättningen är att få ännu fler nöjda e-handelskonsumenter och uppmuntra fler företag att ställa sig bakom ”Trygg e-handels” riktlinjer för att därmed främja e-handelns utveckling. 

 

Medlem i SafeTrade

ITAB är medlem i SafeTrade-registret. Medlemsskapet i sig visar att ITAB tillhör gruppen Sveriges seriösa företag. SafeTrade används av över 11.500 befattningshavare inom kommun och landsting för att hjälpa verksamheterna med valet av entreprenörer. Registret innehåller en utökad information om seriösa leverantörer till kommunala förvaltningar och bolag. Till registret kan man vända sig för att få kreditupplysningar och även få annan seriositetskontroll av företag, organisationer och leverantörer.

 

Ansluten till REPA

Näringslivets system för återvinning av förpackningar.

 

Företagsuppgifter:

ITAB, Idefix Tekoprodukter AB
Org nr 556205-6969
E-mail: kundservice@itaboutdoor.se
Tel: 0220-30860
Postadress: Box 91, 735 22 Surahammar
Besöksadress: Enbärsvägen 18, 735 37 Surahammar
Styrelsens säte: Surahammar, Sverige 

ITAB Outdoor ingår i företagsgruppen NORD och samarbetar med Active Outfit och Jaktlust.com. För att ge bästa service och värde till dig som kund till något av bolagen i NORD kan du få erbjudanden och nyheter även från andra bolag i koncernen, men du kan självklart när som helst avböja att ta emot information från respektive bolag.ITAB OUTDOOR

Kurser
Typ
Längd
Pris
Ort
Jakt
Typ
Längd
Pris
Ort
Utrustning
Typ
Vart
Pris
Ort

Swedteam Axton Camo/Blaze

ITAB OUTDOOR
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5, rated)
Vapen
Online
0 SEK